NIGEL FRENCH/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nigel French/pa Images/profimedia
IMAO JE SREĆE

Zvijezda Liverpoola doživjela nesreću i ‘prevarila smrt‘: ‘Zastrašujuće. Netko je ovdje mogao poginuti‘

‘Vjetar je bio toliko jak da je iznenada počupao stup. Bilo je stvarno zastrašujuće‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 21. listopad 2023. 07:57

Zvijezda engleskog prvoligaša Liverpoola Trent Alexander-Arnold navodno je ‘prevario smrt‘ nakon što je izašao neozlijeđen iz potencijalno zastrašujuće prometne nesreće izazvane olujom Babet. Engleski reprezentativac vozio se u svojem Range Roveru i sudario s BMW-om X5 u petak ujutro po opasnom vjetru.

Prema The Sunu, 25-godišnjak se vozio mokrom cestom u blizini Knutsforda u Cheshireu, kada je kao posljedica oluje isčupan električni stup dug 12 metara. Navodi se da je Arnold u tom trenutku skrenuo i zakočio, dok je stup udario u auto ispred njega.

Englez je u toj situaciji bio nemoćan izbjeći sudar s nadolazećim vozilom. Srećom, obojica su izbjegla ozbiljne ozljede, a Alexander-Arnold je ostao ‘potresen‘ incidentom.

- Vjetar je bio toliko jak da je iznenada počupao stup. Bilo je stvarno zastrašujuće. Pravo je čudo da nitko nije ozlijeđen. Netko je lako mogao poginuti – rekao je izvor s mjesta nesreće za the Sun.

- Kakve su šanse da se to dogodi? Alexander-Arnold se sigurno osjeća kao da je prevario smrt. Par sekundi kasnije i moglo je proći kroz njegovo vjetrobransko staklo – nadodao je.

"Jutros u 10.34 ujutro pozvani smo zbog dojava o prometnom sudaru u kojem su sudjelovali crni Range Rover i BMW. Stup je pao na cestu i izazvao nesreću. Nitko nije ozlijeđen i sve je raščišćeno do 13.05. Nazvali smo energetsku tvrtku i isključili struju“, piše u priopćenju policije Cheshirea.

Neovisno o nesreći, Alexander-Arnold trebao bi biti u konkurenciji za današnji Merseyside derbi s Evertonom koji će se igrati na Anfieldu s početkom od 13:30 sati.

Linker
04. svibanj 2024 13:31