Alisha Lehmann

 SCREENSHOT: INSTAGRAM
PRAVI KAVALIR

Zvijezda Man. Uniteda spasila jednu od najljepših nogometašica na svijetu: ‘Zahvalila mu je, smatra ga gospodinom‘

Nogometaš je slobodan dan iskoristio za izlazak u noćni klub, a tamo se pokazao kao pravi kavalir
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2023. 10:50

Marcus Rashford je jedan od ključnih igrača Manchester Uniteda ove sezone. Osim što briljira na terenu, 25-godišnjak se iskazao i van terena. Rashford je slobodan dan iskoristio za izlazak u noćni klub u Manchesteru, a tamo se pokazao kao pravi kavalir.

Prelijepa nogometašica Aston Ville Alisha Lehmann koju na Instagramu prati više od 13 milijuna pratitelja pokušala je ući u isti klub, no već na ulazu ju je zaskočila skupina muškaraca i počela maltretirati nju i njene prijateljice. Sve je spasila upravo zvijezda Uniteda.

‘Marcus je raščistio stol i pozvao Lehmann i njene prijateljice u VIP dio kluba‘, piše The Sun.

Kada im je sredio stol u VIP dijelu kluba, Rashford se vratio među svoje prijatelje i djevojke ostavio da uživaju u izlasku bez smetnji.

‘Prvi put su se vidjeli, ali Marcus je znao tko je Alisha. Razmijenili su par riječi, ona mu je zahvalila na spašavanju, a onda su se nastavili družiti svatko sa svojim društvom. Ona smatra da je Rashford gospodin‘, dodaje The Sun.

Rashford, koji je ove sezone u dresu Uniteda postigao 29 golova, je inače zaručen za Luciju Loi, a ovime se iskazao kao pravi džentlmen.

Linker
03. svibanj 2024 13:19