Kyle Walker i Annie Kilner

 PROFIMEDIA
NAPRAVIO GLUPOST

Zvijezda Manchester Cityja: ‘Donio sam idiotsku odluku, žao mi je, ne mogu zamisliti kroz što ona sada prolazi‘

Branič Manchester Cityija otvorio je dušu o osobnim problemima u intervjuu za engleski the Sun
Piše: SNObjavljeno: 29. siječanj 2024. 11:46

Nakon mnogobrojnih medijskih natpisa nogometaš Manchester Cityja, Kyle Walker je priznao da je suprugu prevario s čak dvije djevojke, a s jednom je dobio i dijete. Sve to je vješto skrivao od svoje supruge Annie Kilner koja sada ostaje sama s troje njihove djece i četvrtim na putu.

33-godišnji reprezentativac engleske rekao je da mu je žao i da preuzima punu odgovornost za ono što je učinio.

- Donio sam idiotsku odluku. Ne mogu ni zamisliti kroz što sad Annie prolazi. Pokušao sam je pitati, ali tu je previše boli i povrijeđenosti. Čovjek koji ju je trebao voljeti i brinuti za nju, napravio je tako nešto. Kako sam mogao povrijediti nekoga koga toliko volim? To je nešto što moram pronaći u sebi – priznao je Walker.

image

Annie Kilner

FARRELL/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Dodao je i kako mu najteže pada razdvojenost od djece zbog njegove odluke.

- Nogomet je moj život od šeste godine, ali obitelj treba biti ispred svega na svijetu. U ovom trenutku oni su jako povrijeđeni. Moj sinčić ide spavati bez mene svaku noć. Navikao sam biti odsutan duže vrijeme, ali sada znam da nisam s njim bez vlastite pogreške. To je ono što me najviše boli – rekao je Englez.

Najzanimljiviji dio intervjua s nogometne strane jest informacija da je Walker bio na korak od prijelaza u Bayern kojim je postigao usmeni dogovor, a sve u namjeri da napusti Veliku Britaniju kako bi izbjegao veliki medijski skandal.

image

Kyle Walker

MARCIO MACHADO/EURASIA SPORT IMAGES/SPP/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA Marcio Machado/eurasia Sport Images/spp/imago Sportfotodienst/profimedia

- Pokušao sam „pobjeći“ i dogovorio sam uvjete sa Bayernom. Jesam li htio da napustiti City? Naravno da ne. Mi smo trenutno najbolja momčad na svijetu, ali to je bila prilika da pobjegnem od Engleske i medijske pažnje koja je bila prevelika. No tada bi djeca bila predaleko i ne bi ih mogao vidjeti. To nije bila opcija u tom trenutku. – rekao je Walker.

Dodao je kako se sam nosio s osobnim problemima i da nije htio da mu to utječe na karijeru.

- Guardiola nije znao što se događa, nisam mu htio reći, mislio bi da sam mentalno odsutan, a to ne bi bilo dobro. Ne mogu mu dovoljno zahvaliti na povjerenju i razumijevanju koje mi je ukazao tih dana – zaključio je Walker.

Linker
27. travanj 2024 09:11