DARREN STAPLES Afp
NEMA DOVOLJNO DOKAZA

Zvijezda Manchester Uniteda oslobođena optužbi za silovanje: ‘Šteta koju sam zadobio bit će dio prošlosti‘

‘Kada istraga završi, dokazat ću da sam nevin i pravda će pobijediti‘, izjavio je Antony prošle godine
Piše: Patrik JazbecObjavljeno: 21. kolovoz 2024. 21:11

Antony, desno krilo Manchester Uniteda, od prošle godine proživljava probleme u privatnom životu. Njegova bivša djevojka Gabriela Cavallin optužila je zvijezdu Uniteda da ju je vrijeđao, napao i prijetio. Policija Sao Paula morala je otvoriti istragu koja je ovog tjedna navodno završila.

Prema brazilskim medijima, zbog nedostatka dokaza Brazilac je proglašen nevinim. U međuvremenu, stiglo je priopćenje za javnost Antonyjeva odvjetničkog tima koje glasi da je policijska istraga zatvorena bez podizanja optužnice.

Međutim, podrazumijeva se da će konačno izvješće o istrazi sada analizirati ured javnog tužitelja u Brazilu. Cavallinin odvjetnik Daniel Bialski izjavio je kako se nadaju da će državno odvjetništvo podnijeti kaznenu prijavu.

- Treba napomenuti da postoji čvrst dokaz, koji ne ostavlja nikakvu sumnju da je Gabriela bila žrtva - rekao je Bialski.

Još prošle godine Antony se oglasio oko ove situacije:

- Kada istraga završi, dokazat ću da sam nevin i pravda će pobijediti. Šteta koju sam zadobio, bit će dio prošlosti - izjavio je Brazilac na društvenim mrežama nakon optužbi prošle godine.

Brazilka je u svibnju 2023. za brazilsku televiziju TV Record izjavila što joj je sve prema njezinim navodima bivši dečko uradio.

- Počeo me jako udarati, uhvatio me za kosu i porezao. Bacio me na krevet i skočio na mene. U tom trenutku mi se okrenuo silikon u grudima, ostala sam bez daha i mislila da ću umrijeti. Razbio mi je kofer, uzeo torbicu i putovnicu. Osjećala sam se kao zatvorenik, samo sam htjela izaći, ali nisam mogla - izjavila je Cavallin.

Linker
15. rujan 2024 06:50