Anthony Martial i Cristiano Ronaldo

 PAUL CURRIE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Paul Currie/Shutterstock Editorial/Profimedia
NEMA MIRA

Zvijezda Manchester Uniteda potukla se s juniorom?! Teški kaos razara velikana, evo što se dogodilo

Period Svjetskog prvenstva trebao je biti miran, daleko od skandala, ali na Old Traffordu to nije slučaj
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 22. studeni 2022. 00:00

Stanka za Svjetsko prvenstvo za momčad Manchester Uniteda daleko je od mirnog perioda. Nakon što je prošle nedjelje Cristiano Ronaldo gostovao kod britanskog novinara Piersa Morgana te tamo osuo paljbu po svom klubu, ovoga je puta trener ekipe s Old Trafforda Erik ten Hag imao problema zbog sukoba na treningu.

Glavni akter tog događaja bio je 26-godišnji napadač Anthony Martial, koji je, kako engleski tabloid Mirror prenosi, bio jedan od rijetkih igrača prve momčadi iole uključenih u trening. Povremeni francuski reprezentativac kojega izbornik Didier Deschamps nije pozvao u Katar unatoč sve većem popisu ozlijeđenih, našao se u sukobu s Danielom Goreom (18) koji inače nastupa za mlađe uzraste Manchester Uniteda.

Gore je navodno razljutio starijeg igrača snažnim startom, zbog čega je Francuz bio revoltiran ponašanjem mladog suigrača. Isti izvor navodi da je Martial nasrnuo i uhvatio tinejdžera, a na kraju su okupljeni razdvojili par. Nakon razgovora s ten Hagom vjeruje se da se Francuz ispričao Goreu, koji je njegovu ispriku prihvatio i pomirio se sa starijim igračem.

Linker
19. travanj 2024 18:04