Diego Costa
 Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
TKO JE TU KRIV?

ZVIJEZDA OPLELA PO SRPSKOJ DOKTORICI, A SADA JE STIGAO ŽESTOK ODGOVOR IZ BEOGRADA Pa kako ja mogu biti kriva nekome tko već šest godina ne igra dobro?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2020. 17:13

Nogometna zvijezda Diego Costa odlučio je javno progovoriti o svom tretmanu u Beogradu 2014. godine kod doktorice Marijane Kovačević. Spomenuta je inače poznata po tome kako neke od svojih pacijenata liječi konjskom posteljicom i na taj način maksimalno ubrzava procese oporavka.

- Kajem se zbog toga što sam prihvatio tu metodu liječenja svoje ozljede. Nakon terapije nisam osjetio bol, ali sam zato već na zagrijavanju finala osjetio grč. Mislio sam da ću moći igrati, ali se ubrzo ispostavilo da neću. Žao mi je što sam uopće otišao na terapiju, da nisam ostavio bih mjesto u finalu nekom od suigrača. Imao sam dva tretmana kod doktorice Kovačević po pola sata. Zanimljivo, u to vrijeme dok sam bio na elektrošokovima, ona je popušila dvije cigarete. Bio sam tamo, dosta se oko toga svega i lagalo, no sad mi je žao - rekao je Costa.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor iz Beograda. Doktorica Marijana tvrdi kako nije ona kriva za loše igre Diega Coste.

- Neću se ja natezati s nekim tko traži svakave razloge za karijeru s kojom nije zadovoljan. Kako da ja budem kriva čovjeku koji od 2014. goine ne igra dobro? On kod mene nije došao zbog ozljede već kako bi regenerirao ožiljak. Imam i snimke koje pokazuju stanje kada je ošao i kada je otišao. I to nisam radila ja več doktor specijalist, radiolog. Poslan je kako bi mogao odigrati Svjetsko prvenstvo i odigrao ga je čitavog, a nakon regeneracije kože, nikada više tu istu nije povredio - prenosi Kurir izjavu doktorice Kovačević.

Linker
26. travanj 2024 05:31