Juan Cuadrado

 INSTAGRAM
BILI SU TO TEŠKI TRENUCI

Zvijezda prošla pravi pakao! Gledao kako mu ubijaju oca, majka ga je ostavila, a danas je jedan od najboljih

Danas ima 34 godine, zarađuje oko deset milijuna eura godišnje i uživa u životu sa suprugom Melissom Botero
Piše: SNObjavljeno: 04. lipanj 2022. 18:56

Kolumbijska nogometna zvijezda, Juan Cuadrado već je godinama među najboljima na svijetu. Sjajni veznjak već nekoliko godina nosi dres Juventusa i još uvijek djeluje nezaustavljivo. Ipak, njegov je životni put bio je iznimno težak. Može se reći da je pravo je čudo kako je Cuadrado uopće zavšrio u Europi. Rođen je u Necocli, mjestu gdje su droga, karteli i policijsko nasilje uobičajena pojava.

Kad je imao samo četiri godine vidio je kako mu ubijaju oca, a on se sakrio ispod kreveta kako bi izbjegao smrt. Majka je bila pomoćnica, a kasnije je počela prodavati banane. Jedno vrijeme maleni Cuardado joj je pomagao, ali majka ga je potom ostavila. Točnije poslala ga je baki jer se jednostavno nije mogla više brinuti za njega i priuštiti mu normlana život.

Cuardado je izlaz vidio samo u nogometu, a kada je imao samo 13 godina, lokalni klubovi su primijetili njegov talent. Prvi ozbiljni klub bio je Independiente Medellin, a u Europu je stigao 2009. godine. Igrao je za Udinese, a zatim Lecce i Fiorentinu. Zatim su uslijedili transferi u Chelsea, a potom u Juventus.

Danas ima 34 godine, zarađuje oko deset milijuna eura godišnje, uživa u životu sa suprugom Melissom Botero, i brine o vlastitoj djeci.

Linker
05. svibanj 2024 20:54