FRANCK FIFE Afp
NIJE NEYMAR

Zvijezda PSG-a zatvorila noćni klub pred utakmicu s Bayernom: ‘Izašao je pijan u 6 ujutro i bio u prvih 11‘

Trener Cristophe Galtier je navodno sve znao, ali nije sankcionirao igrača
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 13. ožujak 2023. 10:24

Priče o razuzdanom životu zvijezda PSG-a dobile su novi nastavak. Francuski novinar Romain Molina, inače najpoznatiji po istraživačkom radu u sklopu Football Leaksa, piše kako klub ne može kontrolirati nogometaše koje odlično plaća.

Molina je, naime, ustvrdio kako je jedan nogometaš PSG-a "zatvorio" noćni klub samo dva dana prije uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna u Munchenu, a u kojem su Parižani doživjeli poraz od Bavaraca. Trener Cristophe Galtier je, navodi, znao za to, ali svejedno nije sankcionirao tog igrača.

image

Christophe Galtier

LOIC VENANCE Afp

"Nogometaš koji je bio starter na Allianz Areni bio je pijan ponedjeljak ujutro kada je izašao iz noćnog kluba u 6 ujutro, a isto se dogodilo i dva dana prije toga", naveo je Molina.

Francuski mediji sada spekuliraju tko je taj koji je dočekao jutro. Otpisali su kao mogućeg krivca Lea Messija koji vodi miran obiteljski život, ali i Neymara koji nije ni igrao u Munchenu jer je u to vrijeme bio na operaciji u Kataru.

Svlačionica PSG-a podijeljena je klanovima, ali igrači su složni barem u rušenju autoriteta treneru Galtieru. Molina, naime, piše kako ga posprdno zovu "učitelj".



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘

"Oni ne igraju nogomet, potrošili su veliki novac i 2-3 godine radili uzaludan posao." Tim je riječima Ilija Lončarević u podcastu ‘VAR soba‘ komentirao situaciju u kojoj se Osijek trenutno nalazi. Hoće li slavonski klub zadržati mjesto koje vodi u Europu? Hoće li odnos između Darija Šimića i Ante Čačića narušiti odnose u svlačionici? Je li Hajduk izašao iz krize? Kako će se rasplesti borba za opstanak? Odgovore na ta i druga pitanja potražite u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘:

Linker
02. svibanj 2024 21:04