OSCAR DEL POZO Afp
OTVORIO DUŠU

Zvijezda Real Madrida progovorila o narušenim odnosima: ‘Svaka čast Carlu Ancelottiju, ali mi ne razgovaramo‘

‘Imam želju ostati. Uvijek sam to govorio. Nadam se da ću igrati i pokazati da još uvijek mogu‘
Piše: SNObjavljeno: 14. ožujak 2023. 06:21

Zvijezda Real Madrida Eden Hazard u svojem je posljednjem razgovoru za španjolske medije otkrio koliko je zapravo narušena njegova veza s trenerom Carlom Ancelottijem.

Otkako je stigao u Madrid kola su za njega krenula nizbrdo, najviše su tu kumovale ozljede, a bivši nogometaš Chelsea nikako da uhvati onu pravu formu.

32-godišnjak je priznao svoju frustraciju zbog toga što ne igra, ali istaknuo i prilično hladan odnos s Carlom Ancelottijem.

Nije odigrao niti jednu minutu u La Ligi ili Ligi prvaka od svog povratka sa Svjetskog prvenstva, unatoč tome što je potpuno spreman za igru.

image
JACK GUEZ Afp

Hazard je sada progovorio o čitavoj situaciju, uz priznanje da je na njegovu odluku da se povuče iz reprezentacije Belgijom uvelike utjecalo i neigranje u Realu.

- Imam želju ostati. Uvijek sam to govorio. Nadam se da ću igrati i pokazati da još uvijek mogu - piše AS.

- Ljudi imaju sumnje, to je normalno, razumijem. Ali što se mene tiče, ja sam još uvijek ovdje i sljedeće sezone. Nikad se ne zna, ali transfer mi nije u planu - rekao je Hazard pa nastavio:

- Postoji poštovanje između Ancelottija i mene. Ali, neću reći da razgovaramo jedan s drugim, jer ne razgovaramo. Ali poštovanja će uvijek biti. Moram imati poštovanja prema tipu kao što je Ancelotti. Za ono što on predstavlja za nogomet i za ono što je napravio u svojoj karijeri.

Linker
26. travanj 2024 10:28