JAVIER SORIANO Afp
UPLOVIO U BRAČNU LUKU

Zvijezda Reala se oženila, navijači u nevjerici. Prije dva mjeseca bio je maloljetan

Otkad je svijetu otkriven njegov prelazak u Real, naslovnice puni gotovo ‘svime‘ osim izvedbama na terenu
Piše: SNObjavljeno: 17. rujan 2024. 09:05

Iza navijača Real Madrida ljeto je iz najljepših snova. Otvoreno trijumfom u finalu Lige prvaka, nastavljeno je prijelaznim rokom u kojem su konačno iz PSG-a doveli Kyliana Mbappéa, a pritom se svlačionici i službeno pridružio Endrick, brazilska tinejdžerska senzacija koja je još prije godinu i pol dana dogovorila prelazak u Madrid.

Sastavljena je tako megamomčad Kraljeva koja se španjolskim prvenstvom trebala ‘prošetati‘, a diljem Starog kontinenta krenuti u pohod na svoju 16. titulu europskih prvaka. Ipak, stvari za Madriđane na otvaranju sezone nisu krenule ni najmanje dobro, u uvodnih pet kola već su dva puta remizirali, no ono što navijače zabrinjava više od svega je neuvjerljiva igra koju momčad prezentira iz kola u kolo. Napadački arsenal koji su godinama gradili, i činilo se usavršili ove sezone, zakazao je u svakom pogledu, a ništa bolje nisu ni preostale linije madridske momčadi.

Nadalje, dojam je da, kompletiranjem rostera prepunog superzvijezda, fokus igrača sve više odlazi van terena. Najbolji je primjer toga možda upravo Endrick, koji, otkad je svijetu otkriven njegov prelazak u Real, naslovnice puni gotovo ‘svime‘ osim izvedbama na terenu.

Najnoviji nastavak iz Endrickova života, a vjerojatno i najšokantniji, tako je stigao ovog ponedjeljka. Iako je tek u srpnju napunio 18 godina, Endrick je objavio da se vjenčao sa svojom zaručnicom!

"Tako više nisu dvoje, nego jedno tijelo. Stoga ono što je Bog sastavio nitko ne može razdvojiti", biblijska je fraza kojom je Endrick putem društvenih mreža ovjekovječio ovaj trenutak.

Nema tu, naravno, ničeg lošeg, Endrick kao i svi drugi nogometaši ima svoj privatni život, no sada je na njemu da svu svoju pozornost prebaci na teren i opravda cifru od 60 milijuna eura, koliko je Real u prosincu 2022. isplatio Palmeirasu za njegovo dovođenje.

Linker
17. rujan 2024 10:14