TIZIANA FABI Afp
OGLASIO SE CENTARFOR

Zvijezda talijanskog velikana slomila rebro u sudaru s tramvajem: ‘Postupio sam kako treba, nisam kriv‘

‘Laknulo mu je kada je vidio da nitko nije ozbiljnije nastradao‘
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 17. travanj 2023. 18:28

Iako je postigao pogodak u posljednjoj ligaškoj utakmici, Ciro Immobile protekli vikend nije zapamtio po dobrom. Naime, u nedjelju ujutro doživio je prometnu nesreću kada se sudario s tramvajem.

Iz kluba su potvrdili da je Immobile slomio rebro i ozlijedio leđa, a kasnije se oglasio i odvjetnik igrača koji je izjavio da se nada da će se i vozač tramvaja ubrzo oporaviti, te da je nogometaš postupio pravilno i da nije kriv za ovaj incident, piše Goal.

- Misli Immobilea su usmjerene prema njegovim kćerima i vozaču tramvaja, za koje se nada da će se brzo oporaviti. Laknulo mu je kada je vidio da nitko nije ozbiljnije nastradao, no smatra da nije učinio nikakav prekršaj te da ima puno povjerenje u ljude koji istražuju ovaj slučaj - stoji u priopćenju.

Iako je vozač tramvaja sugerirao da je prošao kroz zeleno svjetlo, u postojećim snimkama vidljivo je da je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo prije nego što je tramvaj udario u auto talijanskog centarfora.

Ova se nesreća dogodila nakon što je Lazio slavio protiv Spezie 3:0, a Immobile je bio jedan od strijelaca te sada na kontu ima 12 pogodaka u 30 nastupa ove sezone.

Linker
17. travanj 2024 12:17