Paul Pogba
 ANTHONY DEVLIN Afp
MOGLO JE BITI GADNO

Zvijezda Uniteda zamalo ostala bez Rolls-Roycea vrijednog 300.000 funti, za dlaku izbjegnuta velika šteta

Supruga zvijezde Manchester Uniteda je podijelila fotografiju automobila koji je skoro stradao
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2021. 22:45

Zvijezda Manchester Uniteda Paul Pogba i njegova supruga Maria Zulay Salaues su umalo ostali bez 300.000 funti vrijednog Rolls-Roycea. Pogbina supruga je na Instagramu podijelila fogotrafiju koja se objašnjava.

"Ovo se dogodilo noćas", napisala je Zulay Pogba uz fotografiju ogromne grane pored njihovog automobila.

Manchester je pogodilo veliko nevrijeme koje je lomilo grane, a jedna je zamalo pala na Pogbin automobil koji bi vjerojatno pretrpio veliku štetu da se to dogodilo, no, iako bi supruga očito bila uzrujana da se tako nešto dogodilo, izgleda da Pogbu ne bi bilo previše briga.

image
Pogbin Rolls-Royce
INTAGRAM SCREENSHOT

Nogometaš je svojeg Rolls-Roycea Wratith Black Badge od lipnja prošle godine pa sve do ožujka ove godine ostavio na parkingu pauka što je platio čak 5000 funti. Policija ga je zaustavila jer je vozio s nevažećim registracijama Monaca pa mu je auto zaplijenjen i odvezen u parking pauka gdje je čekao devet mjeseci da se Pogba odluči doći po njega.

Samo koji tjedan nakon toga je bahato parkirao na invalidskom mjestu ispred šoping centra čime je postao glavna vijest na društvenim mrežama, a nedugo zatim je parkirao na željezničkoj postaji i to tako da se vjerojatno instruktor koji ga je podučavao vožnji odlučio ostaviti tog posla. Pogba je parkirao toliko neoprezno da je pola automobila virilo preko linije i tako zablokirao cijeli prolaz. Možda bi mu bilo bolje da se vozi taksijem, a Rolls-Royce ostavi u garaži.

Linker
16. travanj 2024 12:10