Marcelo Brozović je svjedočio na sudu

 ALBERTO PIZZOLI Afp
BRANI SVOJU ČAST

Zvijezda Vatrenih na sudu zbog podvaljene priče o aferi: Bio sam u šoku, to je vidio cijeli svijet!

Hrvatski reprezentativac je tužio talijanski portal za klevetu zbog tekstova o njemu i Wandi Icardi
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. svibanj 2022. 17:47

Marcelo Brozović se pojavio na sudu u Milan, prenose talijanski mediji. Hrvatski veznjak je svjedočio u slučaju koji je pokrenuo sa Wandom Icardi protiv vlasnika jednog portala koji se bavi tračevima Fabrizija Corone zbog klevete.

Spomenuta je stranica 2019. godine objavila ne samo priče, već i jasno editirane i falsificirane audio snimke koje su upućivale na to da Brozović ima sferu sa suprugom tadašnjeg suigrača iz Intera Maura Icardija. To je navodno bio i jedan od razloga odlaska Icardija, a Brozović je nakon svega zadovoljštinu odlučio potražiti na sudu.

Hrvatski je reprezentativac sada svjedočio kako ga nitko sa spomenutog portala nije kontaktirao niti mu rekao kako će takva priča biti objavljena. Kad je vidio što se o njemu piše, ostao je u šoku.

"Nikada nisam imao nikakvih problema s Icardijem", rekao je Brozović koji je u jednom od tekstova optužen i da se fizički sukobio s tadašnjim suigračem pa dodao:

"Kada je objavljena ta vijest o aferi, otišla je po cijelom svijetu. To mi je stvorilo probleme sa suprugom i obitelji", požalio se sudu Brozović.

Nakon njegova svjedočenja, sudu se obratio i Corona koji je rekao da njegova stranica nije prva izašla u javnost s tom pričom o aferi između Brozovića i Wande, kao i to da je to "bilo dobro poznato u nogometnim krugovima i među navijačima".

Iako se ne smatra krivim, Corona je ponudio ispriku i rukovao se sa hrvatskim veznjakom.

Linker
20. travanj 2024 02:56