JURGEN FROMME Dppi Via Afp
ŠOKANTNA PRIČA

Zvijezda zarađuje milijune, a sada se našla u centru skandala: Od vlastitih roditelja napravio je izbjeglice

Ranije se raspravljalo jesu li mu doista biološki roditelji budući da je u rodnom listu mnogo stariji
Piše: SNObjavljeno: 01. kolovoz 2023. 12:02

Njemački BILD objavio je frapantne detalje vezane uz obitelj talentiranog nogometaša Borussije Dortmund i Njemačke, Youssoufe Moukoka. Naime, roditelji igrača koji godišnje zarađuje šest milijuna od ovog petka imaju status izbjeglica. Sve je eskaliralo nakon obiteljske svađe u kojoj je Moukoko odlučio prekinuti kontakt s ocem i prestao financijski uzdržavati svoju obitelj. Marie i Joseph Moukoko izgubili su dom i kako pišu u Njemačkoj, živjet će u centru za izbjeglice južno od Hamburga.

Sve se nakupljalo još od studenog prošle godine kad je Moukoko postao punoljetan, a nakon što je u siječnju potpisao novi ugovor s Borussijom koji ga na Signal Iduna Parku veže do 2026. godine, odnos s ocem počeo se samo vrtjeti oko novca. Roditelji su iznajmili vilu od 350 kvadrata, a nakon što ih je 18-godišnji napadač prestao uzdržavati nabili su dug od pola milijuna eura.

I ranije se u Njemačkoj raspravljalo jesu li Joseph i Marie biološki roditelji nakon što su mediji objavili navodni rodni list prema kojemu je Moukoko mnogo stariji nego što se deklarira...

Linker
01. svibanj 2024 08:43