LINDSEY PARNABY Afp
RASPAD KARIJERE

Zvijezdu Uniteda uništila odluka kluba, žele ga jedino Albanci: ‘To nikada nije bilo u planu, nikada‘

Jedina momčad koja je navodno zainteresirana je neimenovani tim u Albaniji
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 26. kolovoz 2023. 15:56

Napadač Crvenih Vragova Mason Greenwood ostao je "razoren" odlukom Manchester Uniteda, prema kojoj više nikada neće igrati za svoj klub iz djetinjstva - zbog čega je razmišljao o ponudi jednog kluba iz Albanije, pišu engleski mediji.

Napadač (21) i njegova obitelj očekivali su povratak u United nakon što su dužnosnici kluba nagovijestili da su mu voljni dati drugu priliku. No nakon reakcije javnosti klub je u ponedjeljak objavio da on više neće igrati za United.

Njegove nade da će ponovno započeti karijeru u elitnom klubu također su bile izgubljene nakon što su dužnosnici Rome iz talijanske Serie A i saudijske Premier lige dali do znanja da više nisu zainteresirani za njegov potpis.

Greenwood je prvobitno suspendiran od strane Uniteda, a nakon što su u veljači odbačene optužbe za pokušaj silovanja, napad i prisilno kontroliranje, najmanje dva kluba Premier lige raspitivala su se o njegovom potpisivanju na posudbu. Ti klubovi sada ponovno premišljaju svoje odluke i razmatraju isplati li se trpjeti reakciju javnosti koju će vjerojatno dobiti ako ga potpišu.

Klubovi iz Championshipa također prate situaciju, ali su zabrinuti da se ni oni ne bi mogli nositi s PR situacijom.

U ovom trenutku, prema engleskom The Sunu, jedina momčad koja je navodno zainteresirana je neimenovani tim u Albaniji. Reakcija javnosti je toliko jaka da je Greenwood - koji je postao otac u srpnju - ostao "opustošen" i u strahu za budućnost svoje karijere.

Prema navodima, “Mason je uvijek želio ponovno započeti svoju karijeru na najvišoj mogućoj razini.“

“Nadao se i vjerovao da će to biti s Unitedom. Snaga osjećaja sada ga je ostavila zabrinutim hoće li ikada više igrati u višoj ligi.

"Igrati negdje poput Albanije nikada nije bio dio njegovih planova, nikada."

Greenwood je uhićen u siječnju 2022. nakon što su na društvenim mrežama objavljene uznemirujuće slike, no njegov je sudski postupak zaustavljen nakon što su ključni svjedoci povukli svoje iskaze.

Linker
28. travanj 2024 12:41