REUTERS
PRENOSE TALIJANI

NOGOMETNA ZVIJEZDA NA PRAGU VELIKOG TRANSFERA? Niki Kovaču stiže pakleni nogometaš! Nijemci ponudili 80 milijuna eura, Talijani traže 100!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. svibanj 2019. 10:13

Nakon što su osvojili duplu krunu u Bundesligi u Bayernu se polako okreću slaganju momčadi za iduću sezonu. Dvije zvijezde, Arjen Robben i Franck Ribéry oprostili su se od bavarskog velikana i uprava kluba već će ovog ljeta krenuti u lov na njihove zamjene.

Kao jedno od potencijalnih pojačanja spominje se i Argentinac Paulo Dybala za kojeg su Nijemci navodno ponudili Juventusu 80 milijuna eura. Talijanski 'Corriere dello Sport' tvrdi kako su u Talijani odbili prvu ponudu i traže 20 milijuna više.

Otkako je stigao u Juve, Argentinac je postao jedan od standardnih članova prve momčadi talijanskog velikana, a pozicija mu je bila ugrožena tek nakon dolaska Cristiana Ronalda u klub.

TURIN, ITALY - OCTOBER 25:  Mario Mandzukic (L) of Juventus FC celebrates his goal with team mate Paulo Dybala during the Serie A match between Juventus FC and Atalanta BC at Juventus Arena on October 25, 2015 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images
Mario Mandžukić i Paulo Dybala

Upravo je Portugalac glavni razlog zbog kojeg bi Dybala mogao napustiti redove 'stare dame'. Kako god bilo iza Argentinca je statistički najslabija sezona za pet godina koliko je stanovnik Torina, postigao je samo 10 pogodaka.

Ostaje za vidjeti kako će se čitava priča razvijati, a valja istaknuti kako je Bayern već angažirao tri velika pojačanja za iduću sezonu, a riječ je o Lucasu Hernandezu (Atletico Madrid, 80 milijuna), Benjaminu Pavardu (Stuttgart, 35 milijuna) te Jan-Fetea Arpi (Hamburg, tri milijuna).

Linker
03. svibanj 2024 19:43