foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
EKSKLUZIVNO U SN!

NOVA BURA U MAKSIMIRU? Šemper odbio posudbu: Očekujem da se javi jedan od top pet klubova svijeta!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. svibanj 2016. 16:16

Je li na pomolu nova uzbudljiva priča u Maksimiru? Mogla bi se dogoditi, definitivno. Naime, kako saznajemo, u stručnom stožeru Modrih razmišljaju da mladog i svjetski talentiranog vratara pošalju na posudbu u Lokomotivu ovog ljetnog prijelaznog roka. Naime, sve se zakompliciralo onog trenutka kad se shvatilo da će Edurado po svemu sudeći ipak ostati u svlačionici, jer nema prave ponude. Došao je i Livaković, tu je Ježina, pa ja nastala velika ‘gužva u šesnastercu’...

Međutim, Adrian Šemper nikako nije oduševljen s idejom odlaska na posudbu.

- Počašćen sam što sam priključen prvoj momčadi Dinama. Odrastao sam ovdje, dijete sam Dinama, a s obzirom na status koji sad uživam, boriti ću se za ‘broj jedan’ u plavom dresu! Čekat ću svoju šansu, kad je dobijem, iskoristit ću je - rezolutan je Šemper, a dodaje i ovo.

- Moje ime otisnuto u svlačionici Dinama znači mnogo više od poluge zlata! Kad ću braniti odlučuje stručni stožer na čelu sa Zoranom Mamićem, a o svemu vodi brigu moj agent - zaključio je Šemper.

Nazvali smo njegovog agenta, Darka Alegića, inače tasta i zastupnika Luisa Ibaneza.

- Razmatrali smo zadnjih mjesec dana na tjednoj bazi plan za Adriana Šempera. Nekoliko opcija je bilo u igri. S obzirom da je Adrian dijete Dinama, da se udomoćio u svlačionici, smatram da je zaslužio šansu na golu Dinama! Kad će se to dogoditi, neka odluči stručni stožer.

Alegić je želio dodati jednu vrlo bitnu stvar.

- Zajednička odluka Adriana Šempera i mene jest da ni pod kojim uvjetima ne želi ići na posudbu! Nigdje!

Zastupnik wunderkinda među vratnicama nastavlja.

- Pričekat ćemo kraj Europskog prvenstva U-19 u Njemačkoj. Kao njegov agent očekujem da se u Dinamo javi jedan od pet top klubova svijeta. Tada neka Dinamo odluči hoće li Šemperu dati šansu na golu prve momčadi ili će ga prodati! Ponavljam, posudba ne dolazi u obzir. Nema nervoze, ako njihova odluka bude da ovog trenutka ne može odmah na gol prve momčadi, imao on svoju drugu momčad Dinama - zaključio je Alegić.

Linker
02. svibanj 2024 01:35