NIKSA STIPANICEV/CROPIX Cropix
VOJNIK MODRIH

Nova promjena na Maksimiru, Damir Krznar se ekspresno vratio u Dinamo! Evo koju će funkciju obnašati

Damir Krznar vratio se u Dinamo! I opet će biti trener! Sve je točno, ne šalimo se...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. prosinac 2021. 22:11

Ali, ovoga puta Krznar će biti trener B momčadi Modrih. Na toj funkciji zamijenio je dosadašnjeg trenera Igora Cvitanovića. Odluka o promjeni na mjestu trenera druge momčadi zagrebačkog kluba donijeta je jučer, makar se proteklih dana o njoj šuškalo. Maksimirsko društvo očito nije bilo zadovoljno radom Igora Cvitanovića u drugoj momčadi, pa se odlučilo za promjenu.

Vjerojatno je malo iznenađujuće što se bivši trener prve momčadi vraća u Dinamo kao trener druge momčadi, ali očito smatra da mu je to dobar potez. Inače, kad je napustio klupu Modrih, Krznaru je bilo ponuđeno mjesto sportskog direktora, ali je on to odbio. Nakon što je preuzeo drugu momčad, očito je jasno i zašto - želi i dalje biti trener.

Tako se, eto, vojnik kluba opet vratio u Maksimir. Dosad je obavljao mnoge funkcije, bio je šef škole, sportski direktor, trener prve momčadi, a sad je, eto, postao i trener druge momčadi. Kad se radi o Igoru Cvitanoviću, on zasad ostaje u sustavu Dinama, samo se još ne zna na kojoj poziciji.

Linker
24. travanj 2024 19:22