Getty
HRVAT JE HIT

Novi junak Juventusove publike: Hvali ga i trener: 'Ne bih ga ni dovodio da nije klasa'

Mario Mandžukić novi je ljubimac Juventusove publike. Nakon što je zabio u prvoj službenoj utakmici za Bianconere, u Superkupu protiv Lazija, uslijedili su hvalospjevi na njegov račun.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 09. kolovoz 2015. 15:11

Nahvalili su ga talijanski mediji, a pun lijepih riječi je i trener torinskog sastava Massimiliano Allegri.

" Mandžukić je sjajan igrač, inače ne bih odobrio njegov dolazak. Karakteran je, dobro se kreće, a pokazao je umijeće i kod drugog gola“, rekao je Allegri nakon utakmice u Šangaju u kojoj je Juventus dobio Lazio s 2:0, a Mandžukić je zabio prvi i potegnuo akciju kod drugog gola.

"Logično je da još mora upoznati suigrače, ali pokazao je klasu. Posebice je sjajno kako se odmah oporavio i zabio gol nakon što je promašio veliku šansu", dodao je Juventusov trener.

Ranije je još talijanska Gazzetta dello Sport donijela tekst s naslovom "Mandžukić i Dybala rasturaju" u kojem je navedeno kako će upravo oni svojim igrama natjerati navijače da ubrzo zaborave odlazak Carlosa Teveza.

Ako se po jutru dan poznaje Mandžukiću nakon transfera iz Atletico Madrida na Apeninskom poluotoku slijedi nova uspješna epizoda u karijeri.

Linker
24. rujan 2024 17:32