REUTERS/Murad Sezer
VRIJEME CURI

NOVI ZAOKRET, DOMAGOJ VIDA VEĆ DANAS POTPISUJE ZA NOVI KLUB? Hrvatski reprezentativac ispisuje povijesne stranice turskog velikana

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. veljača 2019. 18:53

Turski mediji ponovno sele Domagoja Vidu. Iako je hrvatski reprezentativac nedavno bio spominjan kao pojačanje talijanskog velikana Rome, sa završetkom prijelaznog roka u najjačim ligama svijeta stigla je potvrda da ostaje u Bešiktašu, ali čini se da bi sada moglo doći do novog zaokreta u ovoj priči.

Naime, Vatreni možda ipak neće kraj sezone dočekati u Super ligi te bi prema pisanjima turskih medija karijeru mogao nastaviti u Saudijskoj Arabiji, državi u kojoj je danas posljednji dan prijelaznog roka.

Klub koji se dovodi u vezu s Vidom je Al Nasr, trenutno drugoplasirana momčad tamošnjeg prvenstva koja bi za Hrvata navodno bila spremna platiti 16 milijuna eura odštete. Ako se te najave ostvare, Vida bi postao drugi najskuplji izlazni transfer u povijesti Bešiktaša.

Skuplji od hrvatskog reprezentativca u tom bi slučaju bio samo napadač Cenk Tosun koji je prije godinu dana za 22,5 milijuna eura prešao u Everton.

Linker
06. svibanj 2024 16:57