CROPIX
OSMINA FINALA EUROPSKE LIGE

OBJAVLJENE SU CIJENE ULAZNICA ZA POVIJESNU UTAKMICU DINAMA! Prodaja počinje već sutra, a dobra vijest je - na Maksimir se može već za 120 kuna!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. veljača 2019. 14:31

Nakon što su na impresivan način izbacili Viktoriju iz Plzena, ždrijebom u Nyonu odlučeno je kako će nogometaši zagrebačkog Dinama u osmini finala Europske lige igrati protiv portugalskog velikana Benfice.

Dinamo je nakon 49 godina čekanja ove sezone napokon izborio 'euro-proljeće', a pobjedom protiv Viktorije Plzen napravio je i korak dalje plasiravši se u osminu finala. Prva utakmica je 7. ožujka u Zagrebu, a uzvrat je sedam dana kasnije u Lisabonu.

Na uzvratnu utakmicu protiv češkog prvaka na Maksimir se natiskalo gotovo 30 tisuća navijača, a gotovo je sigurno kako ništa manje neće biti niti protiv Benfice.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Iz kluba također napominju kako neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Također valja istaknuti kako će ulazi na Maksimir biti otvoreni od 16:55 sati na dan utakmice.

ULAZNICE ZA BENFICU:

PRETPRODAJA (27.2.-6.3.)

Tribina sjever dolje 120kn

Tribina sjever gore 120kn

Tribina istok 200kn

Tribina zapad dolje 250kn

Tribina zapad gore 200kn

* Ulaznice za tribinu Jug namijenjene ISKLJUČIVO navijačima gostujućeg kluba nisu u prodaji - prodaja isključivo preko kluba SL Benfica

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (7.3.)

Tribina sjever dolje 180kn

Tribina sjever gore 180kn

Tribina istok 250kn

Tribina zapad dolje 350kn

Tribina zapad gore 250kn

* Ulaznice za tribinu Jug namijenjene ISKLJUČIVO navijačima gostujućeg kluba nisu u prodaji - prodaja isključivo preko kluba SL Benfica

Radno vrijeme Ticket pointa

- Pretprodaja (27.2. - 6.3.)

Srijeda, 27.2. - srijeda, 6.3. od 11 do 19 sati (svaki dan, uključujući i nedjelju)

- Prodaja na dan utakmice (7.3.)

Četvrtak, 7.3., od 10 do 19:40h (do kraja prvog poluvremena)

ONLINE PRODAJA

Ulaznice za 1/8 finala UEFA Europa lige Dinamo - Benfica bit će moguće kupiti i online putem od srijede, 27. veljače, od 15:00 sati na www.ulaznice.hr.

Online putem bit će moguće kupiti ulaznice za tribinu Istok, Sjever gore, Zapad gore i Zapad dolje.

Ulaznice za utakmicu Dinamo - Benfica kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

Linker
02. svibanj 2024 02:33