Split, 121010.Danas je u kino dvorani NK Hajduk na Poljudu odrzana zupanijska sjednica HNS-a.Na sjednici je Igor Stimac predlozen kao kandidat za predsjednika HNS-a.Takodjer su Stimac, Igor Tudor i Alen Boksic dobili priznanje za doprinos. Na fotografiji Josko Svagusa predsjednik Hajduka.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilic / CROPIX
SVAGUŠA O IZBORIMA

'Očito je da Mamić i Marković imaju problema! I što Šukeru sve ovo treba...?'

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 12. prosinac 2010. 21:10

Na Poljudu su reagirali na provokaciju Zdravka Mamića koji je ustvrdio da ni Hajduk nije uz Igora Štimca u kampanji za predsjednika HNS-a .

- Hajduk je od prvog dana za Igora Štimca, uostalom, mi smo ga predložili za kandidata na županijskoj skupštini, on je u našim vizijama najbolje rješenje za prvog čovjeka HNS-a. Mamićeve izjave i podmetanja više ne želimo komentirati. Neka se bavi Dinamovim problemima - poručio je predsjednik Hajduka Joško Svaguša.

U Hajduku ovakve Mamićeve poteze tumače kao znak panike u Markovićevom stožeru.

- Očito je da imaju problema sa stanjem na terenu. Mamić je Markoviću zabranio da istupa u medijima, organizirao mu je prezentaciju tjedan dana prije izbora, što nema nikakva smisla. Pa čak i uvođenje Šukera u cijelu priču predstavlja kontraefekt, jer osobi poput Šukera ne treba da bude Mamićev kandidat - čuje se na Poljudu.

Linker
19. svibanj 2024 16:16