GIUSEPPE CACACE AFP
LIJEPE RIJEČI

'OD DANAŠNJIH IGRAČA NAJVIŠE ME INSPIRIRA MODRIĆ' Jedan od najboljih mladih igrača svijeta kojeg žele sami velikani, dao kompliment kapetanu Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2020. 23:34

Sandro Tonali, 19-godišnji veznjak Brescije, velika je nada talijanskog nogometa i interes za njegovim transferom navodno su već pokazali velikani poput Reala, PSG-a, Liverpoola i Juventusa.

Konkretnih ponuda zasad nema, ali Brescijin vlasnik Massimo Cellino još je prošle godine ispalio kako će za njegov transfer trebati ponuda od 300 milijuna eura.

Sam Tonali zasad ne razmišlja o transferu.

"Ne razmišljam uopće o tome, ne zanima me trenutno. Želim završiti sezonu najbolje što mogu i želim još puno toga dati Bresciji koja je vjerovala u mene. Cellinova izjava? Predsjednik me voli, poput sina sam mu, a i ja njega jako volim. Ne znam, to je puno novca i šokantno je čuti takve brojke, ali ja sam uvijek miran i iskren, to su neke moje vrline", objašnjava Tonali za Corriere della Sera.

BRESCIA, ITALY - FEBRUARY 09:  Sandro Tonali of Brescia Calcio looks on during the Serie A match between Brescia Calcio and Udinese Calcio at Stadio Mario Rigamonti on February 9, 2020 in Brescia, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

Tonalija neki mediji uspoređuju s legendarnim Andreom Pirlom koji je i sam rekao da ga smatra najboljim mladim veznjakom Serie A.

Sam Tonali kaže kako je inače pristalica Milana i da mu je jadan bivši 'rossoner' uzor.

"Da, simpatiziram Milan, a Gennaro Gattuso bio mi je idol. Ali od današnjih igrača najviše me inspirira Luka Modrić", dodao je Tonali, veznjak koji je ove sezone upisao 23 nastupa u Serie A i pritom upisao 1 gol i 5 asistencija.

Linker
24. travanj 2024 03:43