CSKA Moscow's coach Juande Ramos gestures during their Champions League soccer match against Manchester United at Luzhniki stadium in Moscow, October 21, 2009. REUTERS/Grigory Dukor (RUSSIA SPORT SOCCER)
 Reuters / REUTERS
VELIKA ROŠADA

Odlazak koji bi odrediti i sudbinu novog Vatrenog: Španjolci pišu o transferu još jednog poznatog trenerskog imena

Piše: HinaObjavljeno: 25. svibanj 2016. 14:17

Javi Gracia (46), dosadašnji trener španjolskog prvoligaša Malage za koju igra hrvatski napadač Duje Čop, preuzeo je klupu ruskog Rubin Kazana što bi moglo utjecati na sudbinu hrvatskog napadača.

Duje Čop, koji se nalazi na pripremama s hrvatskom reprezentacijom, došao je prošlo ljeto na jednogodišnju posudbu, a već ranije je kazao kako bi htio i iduće sezone igrati u Malagi za koju je zabio 7 golova.

Malaga je završila sezonu na 8. mjestu Primere, a Gracia napušta klub nakon dvije godine. U Rusiji bi trebao ostati iduće četiri sezone.

Kao mogućeg nasljednika na trenerskoj klupi mediji spominju Juande Ramosa (61), Španjolca koji je bez kluba od 2014., kada je otišao iz ukrajinskog Dnjipra. U medijima se pojavljuje i ime Abelarda Fernandeza, trenera Sportinga. No, trener Alena Halilovića kaže da nema namjeru napustiti klub iz Gijona.

Linker
10. svibanj 2024 13:19