Getty, screenshot
NOVI PROBLEMI ZA MEGAZVIJEZDU

ODVJETNICI OVO IPAK NISU USPJELI SAKRITI, AMERIKANCI PRONAŠLI RONALDA Evo zašto je slavni nogometaš platio manekenki 375.000 dolara za šutnju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2019. 22:37

Jedan od najboljih igrača svih vremena Cristiano Ronaldo optužen je za silovanje manekenke Kathryn Mayorge u Las Vegasu 2009. godine, zbog čega je tužilaštvo u američkoj saveznoj državi Nevadi otvorilo istragu krajem 2018.

U međuvremenu je optužba povučena, no u subotu se pojavila vijest da se proces ipak nastavlja.

Portugalskoj zvijezdi Cristianu Ronaldu na kućnu je adresu u Torinu stigao poziv za sud. Odvjetnici Kathryn Mayorge, koja je u javnost iznijela informaciju da ju je napadač Juventusa silovao 2009. godine, nakon nekoliko mjeseci potrage uspjeli su ući u trag Ronaldovoj adresi u Italiji.

Odvjetnici popularnog nogometaša nisu željeli dati adresu, stoga su Amerikanci u travnju produljili rok za uručenje poziva na 180 dana.

Iako su prije desetak dana mediji pisali da su optužbe za silovanje odbačene, potvrđeno je kako je slučaj samo preuzeo Federalni sud.

Iako je Mayorge 2010. godine pristala na nagodbu od 375.000 dolara za šutnju, odlučila je cijeli slučaj vratiti na sud.

Ronaldovi odvjetnici ne poriču da su Amerikanki dali novac, ali ističu da su taj potez poduzeli kako bi se spriječilo narušavanje ugleda nogometaša u svijetu sporta.

Linker
03. svibanj 2024 03:09