Martin Rose Getty Images
POJASNILI

OGLASIO SE ATLETICO I OTKLONIO SVE DVOJBE OKO UZROKA SMRTI RADOMIRA ANTIĆA 'Naš bivši trener nije umro od koronavirusa!'

Piše: HinaObjavljeno: 06. travanj 2020. 23:45

Glasnogovornik madridskog Atletica izjavio je kako poznati srpski trener Radomir Antić, koji je preminuo u ponedjeljak u Madridu u dobi od 71 godine, nije bolovao od koronavirusa.

Španjolska je s više od 13.000 preminulih osoba od koronavirusa zemlja s najviše žrtava nakon Italije, a prošli mjesec je od koronavirusa u 76-godini preminuo Lorenzo Sanz, bivši predsjednik Real Madrida.

"Ne, Antić nije preminuo zbog koronavirusa. Već je dugo vremena bio loše ali ne znam točno od čega je bio obolio. Nije bio zaposlenik Atlética", rekao je klupski glasnogovornik u ponedjeljak navečer u telefonskom razgovoru za Hinu.

Atlético Madrid je prethodno izvijestio na svojoj internetskoj stranici o smrti svog bivšeg trenera s kojim je osvojio prvenstvo i Kup 1996. godine.

"Atleticova obitelj je u tuzi zbog smrti jednog od naših legendarnih trenera. Uvijek ćeš biti u našim srcima", poručio je madridski klub.

Antić je bio trener i Real Madrida te Barcelone. Posljednjih godina je u Madridu za španjolske medije komentirao utakmice i druge događaje.

Linker
20. travanj 2024 14:03