Tottenham Hotspurs' Croatian player Luka Modric (L) vies for the ball against Chelsea's Branislav Ivanovic (C) during the Premiership football match at White Hart Lane in London on December 12, 2010. AFP PHOTO / Adrian DennisFOR EDITORIAL USE ONLY Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo.
 AFP
MODRIĆ OPET ODUŠEVIO

'Omaleni hrvatski mađioničar je držao sve konce igre na sredini, šteta što nije zabio'

'Omaleni mađioničar je držao konce igre na sredini terena i bio je prava spona između zadnjeg i napadačkog reda. Bio je i u prilici krajem prvog dijela, ali nije sve začinio pogotkom'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 12. prosinac 2010. 21:44

U utakmici 17. kola engleskog Premiershipa Tottenham je kao domaćin podijelio plijen s gradskim rivalom Chelseajem (1-1). Unatoč vodstvu Tottenham na kraju može biti sretan i bodom...

Meč-loptu je u svojim nogama držao Didier Drogba, koji je nakon ulaska u drugom dijelu i izjednačio rezultat. Naime, u sudačkoj nadoknadi je Drogba namjestio loptu na bijelu točku, ali je njegov jedanaesterac pročitao vratar domaćina Gomes i tako ostavio jedan bod na White Hart Laneu.

Cijelu je utakmicu u Redknapponovoj momčadi odigrao hrvatski reprezentativac Luka Modrić, a nogometni internet-portal Goal.com ga je ocijenio sedmicom.

"Omaleni mađioničar je držao konce igre na sredini terena i bio je prava spona između zadnjeg i napadačkog reda. Bio je i u prilici krajem prvog dijela, ali nije sve začinio pogotkom", stoji u opisu igre hrvatskog reprezentativca.

Za igrača utakmice je proglašen Aaron Lennon s ocjenom 7.5, dok su kod gostiju najbolju ocjenu dobili Drogba i Paulo Ferreira (7).

Linker
17. travanj 2024 03:36