CROPIX
SVIM SNAGAMA PO NASLOV

OPĆA MOBILIZACIJA U DINAMU! NA TRENINGU SE IDE DO KRAJA 'Da ste vi to vidjeli. Idu u kost, samo što nisu lomili noge jedan drugome!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. svibanj 2018. 12:21

Maksimir i dalje šuti, nema izjava za medije. Ne zbog medija, nego zbog njih samih. Što će i reći, što već nisu. Da će biti prvaci? To smo već čuli. Treninzi su zatvoreni, ali ima onih koji mogu “zalutati” na Hitrec-Kacian. Recimo, naletjeli smo jučer na oca Amera Gojaka, koji je baš dvojici ljudi iz kluba oduševljeno prepričavao trening.

- Da ste vi to vidjeli. Idu u kost, samo što nisu lomili noge jedan drugome. Jedan izgubi loptu, dvojica ga odmah napadaju. Da tako igraju u utakmicama kao danas na treningu, ja bih s njima išao protiv svake europske momčadi, da osvoje Europu.

Čovjek tako kaže, mi nismo vidjeli, možemo samo vjerovati. Netko je izvukao podatak da je Dinamo prvi pravi faul protiv Lokomotive napravio u 39. minuti. Sad “lome” noge na treningu. Možda su se doista trgnuli, vidjeli su da je vrag odnio šalu. U ponedjeljak imaju novu priliku za pokazati jesu li se probudili.

Linker
04. svibanj 2024 19:10