Martin Rose/Getty Images / Bongarts/Getty Images
PIŠE R. MATTEONI

OTAC ALENA HALILOVIĆA OGORČEN JAVNIM VRIJEĐANJIMA OBITELJI 'Dosta je bilo, zbog sramotnih laži idemo na sud'

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 18. studeni 2016. 14:02

Nekad je bio vrsni nogometaš, veznjak reprezentativnog formata. Vjerojatno je još kao trener u mladim kategorijama shvatio kako je igranje najljepši dio nogometa. No, danas je kao otac trojice talentiranih sinova spoznao i kako se radost i zadovoljstvo može pretvoriti u razočaranja i ogorčenost.

Njegov najstariji sin Alen već je dulje vrijeme pod medijskom paljbom. Kad smo tražili mogućnost za razgovor o tijekovima njegove karijere upućivao nas je na sina. U četvrtak je ipak pristao na naš upit izreći ono što misli o najnovijim optužbama na račun obitelji, koje su osvanule u jednom mediju, a u kojem se tretira (i) roditelje kao krivce što nema uzleta karijere Alena Halilovića.

Malo je reći da je Sejad Halilović bio ogorčen tim teškim tezama, ali nije htio u širinu razgovora…

- Nemojte se ljutiti, ali stvarno nisam za duže razgovore. Ovo što se prema Alenu događa u medijima posljednjih tjedana istodobno mi izgleda nevjerojatno i tužno. Ovaj najnoviji napad i bezobzirno vrijeđanje obitelji je samo jedno sramotno nizanje laži jedne za drugom. Nikad, primjerice, nisam o Alenu razgovarao s ljudima iz Valencije, niti je Alen imao nekakvog osobnog trenera u Barceloni kako se lažno navodi.

Alen i Sead Halilovic
Izvor fotografije: HNS
HNS
Alen i Sejad Halilović

- Ovo više nema veze ni s nogometom ni sa čime, to je sada sve upereno protiv Alena i obitelji kojoj se ovakvim lažima nanosi velika šteta i nepravda. Potpuno mi je jasno tko iza toga stoji. Tužit ćemo sudu autore teksta odnosno one koji su objavili taj tekst pun laži, koji gazi dostojanstvo naše obitelji. Sada je stvarno dosta! - zaključio je Sejad Halilović.

Linker
11. travanj 2024 14:31