REUTERS/Darren Staples
OČEKIVANA ODLUKA

OTKAZANO OKUPLJANJE VATRENIH, A SLJEDEĆE MOŽDA TEK U SVIBNJU! 'Sigurnije je da ostanu kod kuće u karantenama ili pod drugim mjerama!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2020. 23:10

Odlukom rukovodstva Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i izbornika Zlatka Dalića hrvatska reprezentacija ovog ožujka neće imati predviđeno okupljanje, objavio je HNS u petak.

"Nakon što je zbog globalne pandemije koronavirusa otkazan predviđeni prijateljski turnir u Dohi, gdje je Hrvatska trebala odmjeriti snage sa Švicarskom i Portugalom, rukovodstvo Saveza i izbornik Dalić složili su se da ovog mjeseca neće biti okupljanja reprezentacije u predviđenom reprezentativnom terminu. HNS je o ovoj odluci obavijestio klubove svih pozvanih reprezentativaca.

Odluka je donesena imajući u vidu aktualnu situaciju u Hrvatskoj i Europi, odnosno, globalnu pandemiju novog koronavirusa, a s ciljem zaštite zdravlja reprezentativaca. Stav je Saveza i stručnog stožera na čelu s izbornikom Dalićem kako je za reprezentativce ovoga trenutka najsigurnije boraviti u gradovima gdje borave, u karantenama ili pod drugim mjerama koje vrijede u pojedinim zemljama", stoji u priopćenju HNS-a.

Vatreni će se okupiti tek krajem svibnja uoči Europskog prvenstva, a to će im ujedno biti i prvo okupljanje nakon prijateljske utakmice protiv Gruzije i studenog 2019. No Euro je pod upitnikom, novi termin je izgledan vrlo brzo...

Linker
23. travanj 2024 23:07