REUTERS/Eddie Keogh
OVAJ PUT VODI U MADRID

'OVO JE KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU' SUKOB PRVE ZVIJEZDE I OSEBUJNOG TRENERA REZULTIRAT ĆE TRANSFEROM GODINE!? 'To je znak da Hazard može otići iz kluba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2019. 12:49

Chelsea je sinoć izborio plasman u finale engleskog Liga kupa nakon što je u uzvratu polufinala na jedanaesterce svladao Tottenham 4:2 (golove su dali Kante (27) i Hazard (38), dok je za Tottenham zabio Llorente u 50. minuti).

U 90 minuta bilo je 2:1, a kako je Tottenham dobio prvu utakmicu 1:0, prišlo se izvođenju udaraca sa 11 metara budući da od ove sezone u polufinalu ne vrijede golovi u gostima.

Kod Chelseaja svi izvođači su bili precizni, a kod Tottenhama Eric Dier je pucao iznad prečke, a udarac Lucasa Moure obranio je vratar Kepa Arrizabalaga.

Igračem utakmice proglašen je Eden Hazard, kojega je trener Chelseaja Maurizio Sarri prije susreta kritizirao da nije pravi vođa na terenu te da mora davati više momčadi.

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Chelsea - Emirates Stadium, London, Britain - January 19, 2019  Chelsea manager Maurizio Sarri reacts  REUTERS/Hannah Mckay  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS
Maurizio Sarri

Osebujni Belgijac mu je odgovorio sjajnom igrom i pogotkom, a kasnije je pred TV-kamerama rekao što misli o kritikama talijanskog trenera.

"Iskreno, nije me briga što trener govori, ja igram svoj nogomet i želim dati najviše što mogu svojoj momčadi", rekao je Hazard.

Nesuglasice između prve zvijezde kluba i trenera potaknule su i staru priču o prelasku Belgijca u Real ovoga ljeta. Transfer godine najavilo je nekoliko engleskih nogometaša, koji smatraju da je trener dao zeleno svjetlo za Hazardov odlazak sa Stamford Bridgea.

"Sarri je dao dozvolu da Hazard ode na ljeto. Doveo ih je na Wembley i na ljeto će sigurno otići u Real", poručio je putem Twittera bivši napadač u Premierligi, Norvežanin Jan Aage Fjortoft.

"Sarrijeve kritike su kap koja je prelila čašu. Ja prvi ne bih volio slušati takve komentare trenera na svoj račun i mislim da će Hazard nakon ovoga prelomiti odluku i na ljeto otići u Real. Nitko ne želi da menadžer kluba javno iznosti takve kritike. Budimo iskreno, Sarri nije uspio osvojiti simpatije svojih igrača, a nakon ovoga će mu biti još teže", dao je svoju ocjenu slučaja Kevin Stewart, bivši veznjak Liverpoola, koji danas igra u Hullu.

Linker
09. svibanj 2024 23:18