Denis Doyle/Getty Images
ZAINTERESIRANI ZA ZVIJEZDU

OŽIVLJENI VELIKAN ZNA ŠTO VALJA Grabe u dvorište prvaka Europe i ciljaju na strašnog napadača: Bivši hrvatski izbornik ubrzava dogovor?

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 13. svibanj 2017. 12:00

Milan je zainteresiran za kupovinu napadača Real Madrida Karima Benzeme, pišu strani mediji, a na izlaznim je vratima Carlos Bacca koji bi mogao u West Ham.

Iako proteklih nekoliko sezona ne bilježe sjajne rezultate, milanski je klub odnedavna u vlasništvu kineske kompanije s visokim ambicijama, pa se eventualni Benzemin dolazak i ne čini kao nemoguća misija. Real Madrid, aktualni prvak Europe u kojem nastupaju i hrvatski asovi Modrić i Kovačić, bi jednog od svojih ključnih igrača tražio oko 60 milijuna eura, a dio sredstava bi se namaknuo upravo prodajom Bacce.

Aktualiziralo se opet pitanje njegovog odlaska, a prema navodima talijanskih medija, Milan će inzistirati na najmanje 25-30 milijuna eura odštete i ostaje vidjeti hoće li se zaista odlučiti za West Ham kojeg trenira hrvatski stručnjak Slaven Bilić koji bi kupovinom Bacce ustvari ubrzao cijeli 'deal'.

Cijeli niz je špekulacija u tijeku - što ne treba čuditi jer se približava ljetni prijelazni rok, pa tako i Milan neće mirovati u nadi da se mogu vratiti u vrh. Ali, 'Rossonerima' ambicija ne nedostaje i konačno bi trebali izgraditi momčad dostojnu europskih visina.


---Karim Benzema Skills - Show 2015-_2016 HD - by amazingVideoss

Linker
20. travanj 2024 00:03