REUTERS/Pascal Rossignol
DOBAR POSAO NA EMIRATESU

PAO JE PRVI SLUŽBENI POSAO WENGEROVOG NASLJEDNIKA Topnici potpuno besplatno potpisali igrača koji je posljednjih sedam godina pretplaćen na trofeje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. lipanj 2018. 00:56

Arsenal je dobio svoje prvo službeno pojačanje za iduću sezonu. Ujedno je to i prvi posao kojeg je sklopio Unai Emery, nasljednik Arsenea Wengera.

Na Emirates tako stiže branič Švicarske i dojučerašnji igrač talijanskog diva Juventusa - Stephan Lichtsteiner. Topnici su u ovom 34-godišnjaku dobili iskusnog igrača koji je pretplaćen na trofeje. Naime, Lichtsteiner je u sedam sezona provedenih u Torinu osvojio sedam naslova prvaka Italije, a iz 'Stare dame' u londonski klub stiže potpuno besplatno.

"Sa Stephanom dobivamo jedno ogromno iskustvo i vođu u ekipi. On je igrač vrhunskih kvaliteta s jako pozitivnim i odlučnim stavom. On će nas unaprijediti i na terenu i izvan njega", prokomentirao je Emery svoje pojačanje.

A na dolazak u London osvrnuo se i sam Lichtsteiner u razgovoru za službenu stranicu premierligaškog velikana.

"Ovo je sjajan trenutak za mene, da nakon Juventusa stignem u Arsenal. Bit će pravi projekt vratiti se u Ligu prvaka. Zaista je teško vidjeti da klub poput Arsenala ne igra na tom natjecanju. Pogotovo kada pogledate kakve igrače ima u svojim redovima."

Linker
07. svibanj 2024 23:27