Alexander Hassenstein/Getty Images / Bongarts/Getty Images
SAMO MU ON JOŠ TREBA

PEP TRLJA RUKE, A NAVIJAČI ARSENALA NA RUBU ŽIVACA Guardiola dovodi zvijezdu Topnika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2016. 12:33

Pola Europe luduje za mladim braničem Arsenala. Hector Bellerin, inače dijete Barcelone nalazi se na meti brojnih velikana poput Man. Cityja, Man. Uniteda, PSG-a, Atletico Madrida i Bayerna, a nedavno se pojavio i interes njegovog matičnog kluba.

Kod čelnika Bayerna euforija oko Španjolca se stišala onog trenutka kada je svoj potpis na novi ugovor stavio Austrijanac David Alaba, Atleticu i Cholu je ipak malo preskup, a to je u utrci ostavilo oba Manchestera i PSG, prenosi 'Mundo Deportivo'.

Iako Arsenal na desnoj strani nema previše rješenja, ponuda koju spremaju u Manchester Cityju mogla bi francuskog stratega izuti iz cipela. Naime, kako prenose španjolski mediji, šeici su za denosg beka pripremili 51 milijun eura. Topnici bi takav iznos teško odbili, pogotovo ako se u obzir uzme činjenica da su Wenger i društvo opasno krenuli u dovođenje novih igrača na Emirates, a prodaja Bellerina bila bi velika financijska injekcija.

'Mundo' također ističe kako City ima veliku prednost u odnosu na United i PSG, a ona dolazi u liku i djelu Pepa Guardiole. Trofejni katalonski stručnjak poznaje Bellerina još iz omladinske škole Barcelone i ima vrlo dobar odnos s njim te bi ga lako nagovorio na promjenu sredine.

U prilog tome da će Pep i 'građani' učiniti sve kako bi doveli Bellerina na Etihad ide i činjenica da je Cityju nužno opotreban desni bek. Pablo Zabaleta sigurno napušta klub, Bacary Sagna ima 33 godine pa igrač poput Katalonca djeluje kao pravi izbor.

Ukoliko dođe do ovog transfera, bio bi to uvjerljivo najveći novac koji je ikad isplaćen za nekog desnog bočnog.

Linker
19. svibanj 2024 08:36