Goran Mehkek/CROPIX
U PORTU NA OPREZU

Pereira poziva na oprez: 'Ne podcjenjujte Dinamo, sjetite se Apoela prošle sezone'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2012. 09:50

Uoči utakmice 5. kola skupine A Lige prvaka, ogleda protiv zagrebačkog Dinama na Dragau, trener Portovih nogometaša Vitor Pereira rekao je kako njegova momčad puca na prvo mjesto u skupini...

Već od ranije je Porto osigurao plasman u osminu finala, a protiv Dinama će tražiti tri boda koja bi ih pogurala ka osiguravanju prvog mjesta u skupini.

- Ostvarili smo naš prvi cilj, osiguravanje mjesta u drugoj fazi. Sada moramo završiti prvi u grupi jer zaslužujemo biti među najboljim klubovima u Europi - rekao je Pereira.

- Nema takvih stvari kao favorita u ovom natjecanju, ne trebate me podsjećati na prošlu godinu kada nas je APOEL izbacio već u skupini, kao i Šahtar, tako da smo na oprezu kako bi spriječili nova iznenađenja. Znamo da Dinamo želi okončati svoj gubitinički niz ovdje, tako da ćemo za pobjedu morati biti dinamični i igrati sa intenzitetom. Potpuno smo usredotočeni na ovu utakmicu jer nema lakih utakmica u Ligi prvaka.

Porto predvodi skupinu A Lige prvaka sa 10 bodova, jednim više od drugoplasiranog PSG-a. Trećeplasirani Dinamo Kijev ima 4 boda, a posljednjeplasirani Dinamo nula bodova uz gol-razliku 0-10.

Linker
20. rujan 2024 17:35