Mohamed Salah
 REUTERS/Amr Abdallah Dalsh / REUTERS
KAKAV BI TO TRANSFER BIO

PEREZ I DRUŠTVO IZ REAL MADRIDA SPREMAJU PAKLENI ODGOVOR OSTATKU EUROPE Madriđani dovode nogometaša koji je u kratkom roku oduševio nogometni svijet?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2017. 19:59

Egipatski napadač Mohamed Salah svojim je partijama ove sezone u dresu Liverpoola oduševio nogometni svijet i sve se više govori i piše o njegovom potencijalnom prelasku u redove Real Madrida.

Izvještaj iz prošlog mjeseca navodi da Salah i njegov agent pripremaju transfer u Real ukoliko spomenuti dođe do brojke 30 postignutih pogodaka u novoj sezoni. Ipak, neće sve biti tako jednostavno jer strani mediji navode kako na Anfieldu neće pristati na ništa manje od 140 milijuna eura.

U prilog tome ide i činjenica kako je Liverpool još prošloga ljeta odbio ponudu Barcelone za Brazilca Coutinha od 100 milijuna eura, a tko zna koliko će tražiti za trenutačno prvu zvijezdu kluba.

- Bez sumnje, on je prava zvijezda ove momčadi, ali je pomogao i Egiptu da se kvalificira na SP u Rusiju. Salah je sjajan igrač koji ima kapacitet da jednoga dana zaigra za Real Madrid - kazao je izbornik Egipta Hector Cuper.

Linker
04. svibanj 2024 07:28