Aleksandar Dimitrijević / Cropix
UGODNO DRUŠTVO

Perišić kažnjen od kluba zato što je tulumario s Drogbom i njegovom pratiljom

Premda sam ostao samo sat i pol, ispričavam se vodstvu kluba, suigračima i navijačima. Kaznu koju mi je klub zbog toga odredio apsolutno prihvaćam - rekao je Perišić
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 13. prosinac 2010. 18:27

U izjavi za klupsku televizijsku postaju hrvatski je 21-godišnji vezni nogometaš Club Bruggea prvi put priznao zbog čega je kažnjen od vodstva kluba. Još 25. rujna, dan uoči prvenstvenog gostovanja kod Germinala iz Beerschota, koji je njegova momčad izgubila 2-1, Perišić je s društvom otišao u glamurozni noćni klub Le Carre u Willebroeku, koji je slavio rođendan uz puno slavnih uzvanika. Uz Perišića te su večeri gosti kluba bili bivši srbijanski nogometaš Nenad Jestrović, te Didier Drogba i njegova tada nova prijateljica, top-model Jade Foret.

Upravo je fotografija sa slavnim nogometašem i njegovom lijepom manekenkom odala Perišića, kojeg su iz kluba pozvali na razgovor i novčano ga potom kaznili za neprofesionalizam i nepoštivanje klupske discipline.

- Bila je to pogreška - priznao je Hrvat u kamere klupske televizije dodavši:

- Premda sam ostao samo sat i pol, ispričavam se vodstvu kluba, suigračima i navijačima. Kaznu koju mi je klub zbog toga odredio apsolutno prihvaćam, a pogrešku poput ove više si neću dozvoliti - govori hrvatski nogometaš o razdoblju prije više od dva mjeseca.

- Bilo mi je u tim trenucima vrlo teško. Svi su me napadali. Nažalost pa su nam se s tim mojim ispadom poklopili loši rezultati. Da smo tada dobili Germinal, o tome se ništa nikad ne bi ni znalo. No, nisam ja te sreće.

Nizozemski mediji, među kojima i De Telegraaf, također pišu o Perišićevoj frizuri s kojom je osvanuo prije drugog dvoboja s Dinamom, četvrtoga studenog, u Brugesu (2-0 za Dinamo).

Najprije je pustio kosu u neurednu frizuru dugačkih vlasi, da bi je potom pretvorio u "afrolook".

- Kladio sam se sa suigračima Donkom i Odjidjom koliko će moje kovrče izdržati bez šišanja. Stoga sam i puštao kosu. Nakon nekog vremena, razgovarao sam s njima i odlučili smo da je bolje prekinuti okladu. Trošak večere smo podijelili, a ja sam otišao frizeru.

Taj se potez pokazao sretnim za mladog Hrvata. Otkad se ošišao, u posljednjim je dvjema utakmicama zabio tri gola.

Linker
16. travanj 2024 12:49