Damir Krajac / Hanza Media / Hanza Media
U LOVU NA BODOVE

PETEV ZATVORIO PRIČU O SEVILLI I NAJAVIO OKRŠAJ SA SPLITOM 'Nemamo druge opcije, moramo dobiti ovu utakmicu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. studeni 2016. 14:57

Trener Dinama Ivajlo Petev najavio je na konferenciji za medije utakmicu 15. kola MAXtv Prve lige protiv RNK Split koja je na rasporedu u nedjelju.

- Pred nama je utakmica prvenstva protiv Splita. Ostali smo bez Kneževića i Sose koji su se ozlijedili na utakmici Lige prvaka mladih u Sevilli. Sosa ima problem s meniskusom i nećemo ga imati do kraja polusezone. Nadam se da s Bojanom neće biti tako ozbiljno, ali zbog problema s mišićem ne konkurira za Split. Fiolić trenira s momčadi i bit će na popisu 18 igrača za Split. Svi ostali igrači bit će spremni za ovu utakmicu.

Stručni stožer Dinama upoznat je sa Splitom, a trener je svjestan da gostovanje neće biti lagano:

- Gledao sam par utakmica Splita i nisu loša ekipa. Mi moramo pokušati dobiti utakmicu, nema druge opcije za nas - rekao je strateg Modrih pa se još kratko osvrnuo na poraz od Seville Ligi prvaka:

- Moramo biti svjesni da smo mi krivi za takvu utakmicu u Sevilli. Pogriješili smo, primili gol, dobili crveni karton i bilo je jako teško nakon toga svega. Moramo znati da su porazi dio nogometa, trebamo zaboraviti na to što prije i koncentrirati se na utakmice prvenstva.

- Ostat će nam 14-15 igrača za vrijeme reprezentativne pauze i sretan sam jer ćemo imati vremena odraditi dobre treninge. Svaka tri dana imamo utakmice i ne možeš ništa puno raditi u takvom tempu - rekao je trener Petev na pitanje novinara o napornom ritmu i zahtjevnom rasporedu utakmica svakih nekoliko dana pa nadodao za kraj još kratko o Ligi prvaka:

- Imamo jake ekipe u skupini koje koriste svaku našu grešku da bi nas kaznili. Ipak, iz svakog poraza trebamo izvući nešto pozitivno. Mislim da skupljamo iskustvo i nadam se da nećemo imati takve fatalne greške u idućim utakmicama.

Linker
29. travanj 2024 06:25