Hajduk
 Ante Cizmic / Hanza Media / CROPIX
TO JE ZAKON TRŽIŠTA

PITANJE KOJE JE PODIGLO PUNO POLEMIKE NA POLJUDU - TREBA LI PRODATI SJAJNOG NAPADAČA? 'Hajduk mora prodavati, za dobru lovu ne bih se puno mislio'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 05. siječanj 2018. 22:24

Saga oko transfera Ante Ercega i dalje je akutalna, a svoje mišljenje je za Slobodnu Dalmaciju dao i bivši igrač i trener Bijelih Ivana Gudelja.

Nakon što je Nadzorni odbor Hajduka stopirao Ercegov transfer u Ujedinjene Arapske Emirate, jer smatra da je ponuda tamošnjega kluba Al Ahli Shababa iz Dubaija u visini od 1,5 milijuna dolara odštete - premala, postavilo se pitanje je li to prava odluka.

- Najbolje bi bilo nikad nikoga ne prodavati, ali kako to izvesti, e da su sad u momčadi recimo i Caktaš i Balić i Vlašić i još Erceg da ne ode. Međutim, njega treba razumjeti, ušao je u 29. godinu, sazrio, odigrao u top-formi zadnje vrijeme i sad se ponude lijepe za njega, govori Gudelj.

- Hajduk je pod zakonom tržišta i sudbina mu je da proizvodi, lansira i onda prodaje. Istodobno, moraš dovesti neke igrače, ali takve da koga god dovedeš mora opravdati uloženo i da ga možeš preprodati. Ne bih se skanjivao prodati Ercega jer je to zakon tržišta, nastavlja bivši strateg Hajduka.

- Ono što je ključno jest da moraš proizvoditi, moraš živjeti od stvaranja, završio je Gudelj.

Linker
19. svibanj 2024 23:05