REUTERS
BURAN PONEDJELJAK U MADRIDU

POBUNA U SVLAČIONICI REALA! ČETIRI ZVIJEZDE KRALJEVSKOG KLUBA ZGROŽENE RAZVOJEM SITUACIJE Realovi senatori stavili veto na transfer godine!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2019. 13:56

Danima se već piše o smjeni Santiaga Solarija na klupi Reala i povratku Josea Mourinha u slavni Kraljevski klub, a u ponedjeljak je stigao novi snažan nagovještaj transfera godine u europskom nogometu, barem kad su treneri u pitanju.

Španjolski i britanski mediji objavili su da će predsjednik Reala Florentino Perez danas održati ključne sastanke i dogovoriti uvjete povratka slavnog trenera koji je 2013. godine napustio Madrid i preuzeo Chelsea.

Odluka bi, piše Daily Star, trebala pasti do kraja današnjeg dana, ali problem je nastao u svlačionici u Reala. Navodno su četiri velike zvijezde - Sergio Ramos, Gareth Bale, Karim Benzema i Marcelo - zgrožene razvojem situacije te su upravi zajednički poručili kako ne žele povratak osebujnog portugalskog trenera.

Jose Mourinho is driven away from his accommodation after leaving his job as Manchester United's manager, in Manchester, Britain, December 18, 2018. REUTERS/Phil Noble     TPX IMAGES OF THE DAY - RC1EA8243390
REUTERS/Phil Noble

Predsjednik Perez im je, piše Daily Star, odmah odgovorio - ta odluka nije na vama, nemate nikakav utjecaj na izbor trenera.

Šo će se dogoditi, saznat ćemo uskoro. Real se prošlog tjedna oprostio od Lige prvaka, a u prvenstvu zaostaje čak 12 bodova za prvoplasiranom Barcelonom. Za sve na Santiago Bernabeuu to znači samo jedno - ova sezona je upropaštena, a cijenu u ovakvim situacijama gotovo redovno plaća - trener.

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 05:57