Screenshot: Youtube
SJAJNA ATMOSFERA

POGLEDAJTE IMPRESIVNE SCENE ZA POVIJEST Tako nešto Zagreb dugo ne pamti: Navijačka euforija trese metropolu, slavilo se do ranojutarnjih sati

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. rujan 2018. 12:45

Prekrasno je sinoć bilo biti navijač Dinama.

U visokoj 4:1 pobjedi Fenerbahčea moglo je istinski uživati 17.570 gledatelja koliko je službeno zabilježeno na Maksimiru.

A nakon susreta - pjesma. Horde navijača napuštale su stadion u sjajnom raspoloženju pjesmom, nešto što dugo ne pamti. "Kako je dobro, vidjeti se opet...', orilo se iz ustiju razdraganih navijača.

VIDEO: DRAŽEN MIKULČIĆ

Dinamo je pobijedio turski ponos, narodni klub iz Istanbula koji ima navijača kao “dvadeset Zagreba”! Ne da ga je pobijedio, nego ga je jednostavno - uništio! Jedan od najvećih turskih klubova jučer je u Maksimiru bio na koljenima. Slomljen, nadigran od sjajne zagrebačke momčadi.

Slavilo se jučer u metropoli, tamburaši, popevke, navijači na stolovima, do ranih jutarnjih sati... U povijesti je Dinamo imao mnogo velikih utakmica, padali su u Maksimiru Arsenal i Villarreal, bilo je neodlučeno s Manchester Unitedom na Old Traffordu, dva puta su Modri pobjeđivali Ajax u Amsterdamu, one iz Kupa velesajamskih gradova nećemo niti spominjati, bila je to sjajna davna godina.

Jučerašnja pobjeda nad Fenerbahčeom spada svakako među najveće, s o obzirom na ime turskog kluba.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 06:17