hajduk.hr / hajduk.hr
SHOW U PRAGU

Pogledajte kako su navijači Hajduka i Slavije prijateljski prekinuli susret!

Gostovanje u Pragu poslužilo za izlet, a ne za provjeru Tudorove momčadi
Piše: Alen OrlićObjavljeno: 07. rujan 2014. 16:03

U nogometnom smislu Hajdukov izlet u Prag nije donio neke velike stvari. Trener Hajduka Igor Tudor u ocjeni prijateljske utakmice protiv Slavije koje je prekinuta 15 minuta prije kraja zbog invazije navijača u teren je kazao:

"U dobroj utakmici Slavija je zasluženo pobijedila. Znali smo da nećemo biti svježi jer smo preko tjedna odradili naporne treninge. Osim toga bili smo bez šest standardnih igrača. Očekivao sam više od igrača koji su dobili priliku, a za vrlo mali broj igrača mogu reći da su me zadovoljili."

Tudor je bio u Pragu bez reprezentativaca (Kalinić, Sušić i Vršajević), a nisu konkurirali niti Tima, Kouassi i Vlašić.

Igrao je Artem Milevski kojem je Tudor dao vrijeme da podigne razinu svoje fizičke forme i sigurno da još nije u top formi.

Nakon turbulentne završnice euro-kolovoza koji je završrio ispadanjem od Dnjipra iz Europe te poraza u derbiju od Dinama, Hajduk se sprema za novi mini-ciklus koji će odrediti jesenski dio sezone.

Do derbija s Rijekom (4.10.) Hajduk ima odigrati tri utakmice, sve u gostima (Zagreb, Split i Istra 1961). Zamijenjeno je domaćinstvo sa Splitom za gradski derbi jer se mijenja travnjak na Poljudu. Taj niz utakmica pokazat će stvarne mogućnosti Tudorove momčadi.

Ovo gostovanje u Pragu bio je dobar izlet da se popuni pauza zbog nastupa reprezentacije, ali šou su na kraju "ukrali" navijači, i Hajdukovi i Slavijini, o kojima se najviše priča zbog "mirnog" prekida utakmice.

Linker
26. lipanj 2024 02:12