CROPIX
NEMILE SCENE

POGLEDAJTE KAOS NA POLJUDU NAKON ISPADANJA HAJDUKA Navijači krenuli u obračun s igračima, neki se probili i do centra, čelnici teško izvrijeđani

Piše: HinaObjavljeno: 19. srpanj 2019. 00:55

Šokantno ispadanja Hajduka od malteškog sastava Gzira United, već u prvom pretkolu Europske lige izazvalo je dramu i kaos na Poljudu.

Skupina navijača je nakon završetka utakmice utrčala na travnjak i pokušala napasti igrače, ali ih je u tome spriječila policija.

Nekoliko navijača čak se probilo do centra.

 

Napeto je bilo i na zapadnoj tribini gdje se dio navijača pokušao probiti do svečane lože i napasti čelnike Hajduka. Navijači su okružili ložu i vrijeđali čelnike Hajduka. Situacija se smirila tek nakon dolaska interventne policije. Nogometaši Gzira Uniteda priredili su senzaciju pobijedivši na Poljudi Hajduk sa 3-1 i tako nadoknadili poraz 0-2 iz prve utakmice.

Hajduk je prošlog tjedna u Ta'Qali pobijedio sa 2-0 i činilo se kako će uzvratni susreti biti tek formalnost, posebice nakon što je Basel Jradi doveo domaćine u vodstvo već u sedmoj minuti. No, gosti su u nastavku golovima Jeffersona (57) i Hameda Konea (69, 90+6) stigli do senzacije. Hajduk se tako već nakon prvog ispita oprašta od Europe.

Linker
21. listopad 2020 18:14