AFP
NAZIRE SE KRAJ SAGE

PONEDJELJAK JE 'DAN D' ZA PERIŠIĆEV TRANSFER Inter pristao platiti 19 milijuna eura!

Sudeći prema napisima talijanskih medija ponedjeljak bi trebao biti dan kada bi napokon trebalo doći do realizacije transfera Ivana Perišića iz Wolfsburga u milanski Inter.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. kolovoz 2015. 13:51

Nije tajna kako je hrvatski reprezentativac glavna meta milanskog kluba već nekoliko mjeseci, a sporna je jedini visina odštete.

"Mislim da je ponedjeljak dan kada će se sve zaključiti. Samo čekamo na definitivan odgovor od Wolfsburga", rekao je Perišićev menadžer Tonči Martić za portal FCInter 1908.

Prema napisima Sky Sport Italije, Corrierre dello Sporta i Tuttosporta, klubovi su bliže nego ikad prije oko dogovora vezanog uz visinu odštete. Navodno je Inter sada spreman platiti 19 milijuna eura, što je samo milijun manje od svote koju Wolfsburg traži, a razlika bi se trebala premostiti raznim bonusima.

Interova je namjera dovesti Perišića na posudbu s obvezom kupnje sljedeće godine, tako da bi si preraspodijelio troškove na sljedeću financijsku godinu.

Interu je potrebno osvježenje u veznom redu, posebice nakon nedavnih odlazaka Matea Kovačića u Real i Xherdana Shaqirija u Stoke City.

Linker
21. rujan 2024 21:50