Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
ODBROJAVANJE POČINJE

PONUDA U ZADNJI ČAS Jedan od najvažnijih hajdukovaca napušta Poljud da bi sjedio na klupi nogometnog velikana!?

HAJDUK Nije nemoguće da poljudski klub nakon Vlašića napravi još jedan izlazni transfer
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. rujan 2017. 11:48

Dva dana su ostala do kraja prijelaznog roka u Turskoj, odakle stiže vijest da Galatasaray Igora Tudora želi vratara Hajduka Dantea Stipicu za pričuvnog čuvara mreže.

Urugvajac Muslera je već šest sezona brani mrežu Galatasaraya, a prethodno je četiri godine bio u Laziju. Tudor u pričuvi ima Stipičina vršnjaka, 26-godišnjeg Iscana koji je u zadnjih pet sezona upisao isto toliko nastupa, te 22-godišnjeg Ismaila Cipea koji je prošle godine bio na posudbi u Bugsassporu i još čeka debitantski nastup za Galatu.

U međuvremenu, sportski direktor Hajduka Mario Branco posjetio je Marka Futacsa koji se oporavlja u Portu. Prošli tjedan Futacs je u tom portugalskom gradu operirao križne ligamente i prema prvoj procjeni, ostat će četiri tjedna na oporavku u Portugalu, a potom slijedi povratak u Split i nastavak rehabilitacije. Povratak Futacsa na travnjak očekuje se tek u proljetnom dijelu sezone.

Što su radili hajdukovci ovog tjedna u svojim državnim selekcijama? Lijevi bek Hysen Memolla upisao je debi za reprezentaciju Albanije u kvalifikacijskom susretu protiv Makedonije. Memolla je u igru ušao u 73. minuti, a njegova reprezentacija odigrala je 1:1 na gostovanju u Strumici.

Ardian Ismajli je u ulozi kapetana ponovno predvodio mladu izabranu vrstu Kosova, ovaj put u ogledu koju je njegova reprezentacija igrala protiv Njemačke u Osnabrücku. Stoper Bijelih odigrao je svih 90 minuta dvoboja, a Kosovo je na koncu poraženo rezultatom 1:0.

Kapetan Zoran Nižić nije ulazio u igru u porazu Hrvatske protiv Turske (0;1) u Eskisehiru. Za mladu reprezentaciju Hrvatske u ponedjeljak u su u prijateljskom ogledu nastupili T. Bašić, Letica i Bosančić čime je kompletiran popis od šest reprezentativaca Hajduka.

Linker
04. svibanj 2024 09:58