Clive Mason/Getty Images / Getty Images
ŠVICARCI NEZADOVOLJNI S PUMOM

POPUCALI IM DRESOVI, A NAJBOLJI ŠVICARSKI NOGOMETAŠ SE SPRDA 'Sreća da ne proizvode kondome'

Piše: HinaObjavljeno: 20. lipanj 2016. 18:50

- Sva sreća da Puma ne proizvodi prezervative - rekao je nakon utakmice sa Francuskom u Lilleu švicarski reprezentativac Xerdan Shaqiri, misleći na činjenicu da je isparano čak šest majica Švicaraca čiji je službeni dobavljač Puma.

Tu Shaqirijevu izjavu prenio je švicarski tabloid Blick, koji je na jednoj strani objavio svih šest potrganih dresova - od Embola, Mehmedija, Džemailija, te Xhake, kome su rasparane čak tri majice. Niti najbolji poznavatelji nogometa se ne sjećaju tolike količine potrganih dresova, a švicarski dresovi s rupama pravi su hit na društvenim mrežama. Oglasila se i Puma, koja je u priopćenju kazala "kako istražuje slučaj", ali i navodi da marku Puma na EURU nose i nogometaši Češke, Slovačke, Austrije i Italije te da oni nisu imali sličnih problema.

Sinoćnja utakmica nije bila sretna niti za Pumina velikog suparnika Adidas, koji je službeni dobavljač lopte, a upravo se jedna sredinom drugog poluvremena probušila, što također nije čest slučaj u nogometu.

- Puma radi dresove koji se trgaju kao od papira, a Adidas lopte koje se buše...više se ni u Nijemce ne možete pouzdati - prokomentirao je na twitteru u svom stilu bivši engleski reprezentativac i komentator BBC-a Gary Lineker.

Linker
26. travanj 2024 05:10