Reuters / Jason Cairnduff Livepic
BIO BI TO STRAŠAN POSAO

PORTUGALAC KUPUJE NA RASPRODAJI Jose Mourinho i Manchester United dovode zvijezdu Real Madrida i to potpuno besplatno

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2017. 09:59

Jedan od ponajboljih braniča na svijetu Portugalac Pepe (33) na koncu sezone bi mogao napustiti redove europskog prvaka Real Madrida i po svemu sudeći karijeru nastaviti u Kini.

Ali, da tome ne bi bilo tako pobrinuo se portugalski stručnjak na kupi Manchester Uniteda, Jose Mourinho koji bi na Old Traffordu volio vidjeti ovog iskusnog braniča. Iako 'crveni vragovi' nisu u sezonu krenuli bajno svakim kolom se sve više penju na tablici, a plasman u Ligu prvaka iduće sezone je imperativ, a za to će trebati pojačanja.

Bezbroj igrača dovodi se u vezu s dolaskom u Manchester, a posljednji u nizu je veteran Real Madrida, Pepe. Iako se govori kako bi stoper trebao prema Kini po isteku ugovora, izgleda kako je puno realnija opcija odlazak na Otok.

Kako prenose španjolski mediji, Pepe je odbio produžiti ugovor s 'Kraljevskim klubom', koji mu ističe na kraju sezone, jer je dobio sjajnu ponudu iz Kine.

Hebei China Fortune, kojeg vodi bivši strateg Real Madrida i Manchester Cityja Manuel Pellegrini, ponudio je Pepeu 10 milijuna eura po sezoni, što je dvostruko više od 'skromnih' 4,5 milijuna koliko zarađuje na Santiago Bernabeu.

Pepe je u Real stigao 2007. iz Porta osvojivši ukupno 11 trofeja pri čemu i dvije Lige prvaka (2014, 2016). Igrao je i za Maritimo, a u dresu portugalske vrste sakupio je 78 nastupa i postigao četiri gola. Ovog ljeta s Portugalom je osvojio europsku krunu u Francuskoj.

Linker
08. svibanj 2024 08:13