Getty
SVE NAJBOLJE I SRETNO

Poruka Biliću: 'Tamo ljudi ne cijene ništa! Nadam se da će prema Slavenu biti pošteniji'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 14. kolovoz 2015. 15:16

Nakon što je preuzeo West Ham može se reći kako se Slaven Bilić konačno vratio kući. Ipak, klub iz istočnog Londona ima vrlo velika očekivanja od hrvatskog stretega od kojeg se traži da vrati klub na stare staze slave. S druge strane bivši trener West Hama, Sam Allardyce upozorio je Bilića na odnose u klubu i način na koji su se prema njemu odnosili za vrijeme njegovog četverogodišnjeg boravka u Londonu.

Popularni 'Big Sam' ovoga je ljeta otpušten iz kluba i u razgovoru za beIN Sports obrušio se na čelnike kluba kojega danas vodi splitski stručnjak.

- Radio sam sve što mi je bilo rečeno, ali vlasnici su stalno povećavali očekivanja. Na kraju se tražilo i finale kupa i plasman u Europu, a to se nismo dogovorili kada smo radili planove. Riječ je o nezahvalnim ljudima za koje danas baš i nemam puno poštovanja.

Kaa je Slaven Bilić u pitanju Sam Allardyce mu je poželio sreću.

- Ako su vlasnici kluba pred Bilića postavili cilj ponovnog plasmana u Europu mislim da taj plan nije realan. Ekipa trenutno nema tih kapaciteta, ali oni si to jednostavno ne žele priznati. To sam im otvoreno i rekao i to je jedan od razloga zašto smo se razišli. U moje četiri godine koliko sam bio u klubu posložili smo dijelove razbijenog kluba i vratili ga gdje mu je mjesto, ali to se ne zna cijeniti. Nadam se da će Bilić imati pošteniji tretman nego sam ga ja imao.

Linker
22. rujan 2024 17:37