Simić
 Goran Mehkek / CROPIX
OSTANITE KOD KUĆE

PORUKA PODRŠKE ZVIJEZDE HAJDUKA ODUŠEVILA ZEMLJU U KOJOJ BIJESNI ZARAZA KORONAVIRUSA Lijepa gesta u teškim trenucima: 'Samo naprijed, volim vas!'

Piše: Frane VulasObjavljeno: 04. travanj 2020. 19:16

Poruka podrške nogometaša Hajduka Stefana Simića upućena Milanu, Italiji gdje bjesni zaraza koronavirusom naišla je na dobar odjek s one strane Jadrana, a za portal Milannews dao je i intervju, prenosi Slobodna Dalmacija.

Simić, koji je ranije, uz Milan, bio član i nekih drugih talijanskih klubova, na društvenim je mrežama emitirao poruku u kojoj je između ostalog stajalo: “...Naprijed, Italija! Ostanite kod kuće, brinite o sebi, svojoj obitelji i drugima. Volim vas”.

U razgovoru je pak Simić opisao stanje u Hrvatskoj te da vrijeme krati trčanjem i šetanjem kroz šumu ili uz more na Braču, te u maloj teretani u garaži uz kuću.

 REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS
Stefan Simić (u sredini)

- Nedostaju mi obitelji, djevojka, prijatelji, ali ovdje barem mogu trčati, šetati. Situacija je mnogo bolja nego u Zagrebu kojeg je pogodio potres ili u ostalim dijelovima Hrvatske gdje su ljudi uglavnom stalno u stanovima – pojasnio je. Ranije je već Simić uplatio pomoć Supetru.

Linker
25. travanj 2024 15:19