Chris Whiteoak/Getty Images / Getty Images
TALIJANSKA LEGENDA

POSLJEDNJI NOGOMETNI ROMANTIK 'Samo im je bitan novac, nitko više ne sluša svoje srce'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2016. 20:06

Izgleda kako je rastanak Francuza Paula Pogbe i Juventusa sve bliži. U prilog tome ide i činjenica kako je u Torino stiglo već nekoliko skupocjenih pojačanja, poput Danija Alvesa, Marka Pjace, Miralema Pjanića, a novo ime na listi je Napolijev Gonzalo Higuain. Ako je za vjerovati stranim medijima, transfer će uskoro biti završen, a Argentinac bi tako za 94 milijuna eura trebao postati novi nogometaš 'stare dame'.

Talijanska Gazzetta dello Sport danas je objavila veliki razgovor s jednom od najvećih nogometnih zvijezda, Francescom Tottijem koji je od samog početka ostao vjeran jednom klubu za razliku od većine današnjih nogometaša koji često mijenjaju sredinu.

Iako nije navodio imena, iz razgovora se dalo zaključiti kako je ova istinska legenda sporta nagazila BiH reprezentativca Miralema Pjanića koji se ove sezone odlučio na odlazak u Torino koji mu je zasigurno nudio puno bolje uvjete nego li je to bila u stanju Roma.

- Nogometaši danas trče samo za novcem, ne slušaju svoje srce. Tu je velika razlika između mene i ostalih. Da sam tijekom karijere razmišljao samo o novcu odavno bih otišao iz Rome. Kod mene je u pitanju strast, a ne novac.

Totti je također napomenuo kako je odvuvijek volio Romu i njezine boje.

- Sport je danas bitno drugačiji. Danas je u centru svega novac. Igrači se često odlučuju na promjenu sredine samo zato da bi više zaradili, ovo je postao samo biznis. Pogledajte ovo što se događa s Higuainom, to je katastrofa.

Linker
30. travanj 2024 08:17